Users have blank portal

Current Version: 1.0.6
Released: 09.01.10
Forum rules
Before creating a new support thread, please take a look in the board3 Portal FAQ and use the search!
Many questions have already been answered.

Topic author
calvin
Active Member
Active Member
Posts: 4
Joined: 26. February 2009 02:54

Users have blank portal

Post by calvin »

Your Portal Version: 1.0.5
Your phpBB Type: Standard phpBB3
MODs installed: Yes
Your knowledge: Basic Knowledge
Boardlink: http://www.jazzcityunited.org

What have you done before the problem was there?
Updated from version 1.0.3 to 1.0.5

What have you already tryed to solve the problem?


Description and Message
When users are not logged in, the portal page is accessible... but when users log in, the portal page becomes blank.

In Internet Explorer, the error that comes up is 500 internal server error.
User avatar

Marc
Dev
Dev
Posts: 2488
Joined: 17. July 2008 21:08
phpBB.de User: marc1706
phpBB.com User: Marc
Location: Clausthal-Zellerfeld / München

Re: Users have blank portal

Post by Marc »

Please provide a demo account, so I can take a look at the issue (via PM please).
Make sure you saved all files as UTF8 without BOM.
User avatar

Marc
Dev
Dev
Posts: 2488
Joined: 17. July 2008 21:08
phpBB.de User: marc1706
phpBB.com User: Marc
Location: Clausthal-Zellerfeld / München

Re: Users have blank portal

Post by Marc »

Have you checked if all files have been saved as UTF8 without BOM? The normal windows editor is not capable of this, I suggest you use an editor like Notepad++.

Topic author
calvin
Active Member
Active Member
Posts: 4
Joined: 26. February 2009 02:54

Re: Users have blank portal

Post by calvin »

Yes. I did use Notepad++

I am puzzled why portal becomes blank as soon as the user logs in.

Topic author
calvin
Active Member
Active Member
Posts: 4
Joined: 26. February 2009 02:54

Re: Users have blank portal

Post by calvin »

This issue got fixed when I updated to the next version.

I now have the latest update. But yy problem now is after installing NV ADVANCED LAST TOPIC TITLES, the configuration settings in the ACP for portal went missing... but if I have a look at "Module Management", "Portal" is still under ".MODS"

When I tried uninstalling NV ADVANCED LAST TOPIC TITLES, the .MODS tab disappeared.

I've uninstalled and re-installed board3 Portal 3 times already and it still won't appear in the ACP.

Host is using PHP5 and MySQL5

Bischke
Active Member
Active Member
Posts: 3
Joined: 26. May 2011 20:53
Location: http://www.shailos-web.eu

Re: Users have blank portal

Post by Bischke »

open .htaccess and check

Code: Select all

# Uncomment the statement below if you want to make use of
# HTTP authentication and it does not already work.
# This could be required if you are for example using PHP via Apache CGI.
#
#<IfModule mod_rewrite.c>
#RewriteEngine on
#RewriteRule .* - [E=HTTP_AUTHORIZATION:%{HTTP:Authorization},L]
#</IfModule>

<Files "config.php">
Order Allow,Deny
Deny from All
</Files>

<Files "common.php">
Order Allow,Deny
Deny from All
</Files>

DirectoryIndex portal.php index.php index.html index.htm
http://www.jazzcityunited.org not work

http://www.jazzcityunited.org/portal.php work

http://www.jazzcityunited.org/index.php work

I hope it work :-)
My Website: http://www.shailos-web.eu
Mods install: phpBB 3.0.10, phpBB Gallery 2.1.4, Board3 Portal 2.0.0b1 and IDLaunch 0.0.5
phpBB Styles: twilightBB 1.0.18

Return to “board3 Portal 1.0.x - English Support”