site_logo link to Portal

Current Version: 1.0.6
Released: 09.01.10
Forum rules
Before creating a new support thread, please take a look in the board3 Portal FAQ and use the search!
Many questions have already been answered.

Topic author
death from above
Active Member
Active Member
Posts: 8
Joined: 2. August 2009 01:05
Location: New Zealand

site_logo link to Portal

Post by death from above »

Your Portal Version: 1.0.0RC3
Your phpBB Type: Standard phpBB3
MODs installed: Yes
Your knowledge: Basic Knowledge

What have you done before the problem was there?
Tried on a different theme

What have you already tryed to solve the problem?
Installed new theme, no difference

Description and Message
Howdy

Trying to get my header to point to Portal, not Index, but when I make the changes, it just directs to the same page I'm already on, not the portal

Brand new theme so everything is fresh

Any ideas?
User avatar

Marc
Dev
Dev
Posts: 2488
Joined: 17. July 2008 21:08
phpBB.de User: marc1706
phpBB.com User: Marc
Location: Clausthal-Zellerfeld / München

Re: site_logo link to Portal

Post by Marc »

Did you refresh you board and template cache?

Topic author
death from above
Active Member
Active Member
Posts: 8
Joined: 2. August 2009 01:05
Location: New Zealand

Re: site_logo link to Portal

Post by death from above »

Purged cache, refreshed theme - yup, still going back to the current page...
User avatar

Marc
Dev
Dev
Posts: 2488
Joined: 17. July 2008 21:08
phpBB.de User: marc1706
phpBB.com User: Marc
Location: Clausthal-Zellerfeld / München

Re: site_logo link to Portal

Post by Marc »

A link to your board would be great.

Topic author
death from above
Active Member
Active Member
Posts: 8
Joined: 2. August 2009 01:05
Location: New Zealand

Re: site_logo link to Portal

Post by death from above »

Work in progress : http://forum.nzmetal.com
User avatar

Marc
Dev
Dev
Posts: 2488
Joined: 17. July 2008 21:08
phpBB.de User: marc1706
phpBB.com User: Marc
Location: Clausthal-Zellerfeld / München

Re: site_logo link to Portal

Post by Marc »

Did you modify you .htaccess as suggested by the install instructions? Doesn't look like it.

Topic author
death from above
Active Member
Active Member
Posts: 8
Joined: 2. August 2009 01:05
Location: New Zealand

Re: site_logo link to Portal

Post by death from above »

Yup

Code: Select all

<Files "config.php">
Order Allow,Deny
Deny from All
</Files>

DirectoryIndex portal.php index.php index.html index.htm
<Files "common.php">
Order Allow,Deny
Deny from All
</Files>
I had another portal mod but I've done everything i can to remove it, maybe that has something to do with it...
User avatar

Marc
Dev
Dev
Posts: 2488
Joined: 17. July 2008 21:08
phpBB.de User: marc1706
phpBB.com User: Marc
Location: Clausthal-Zellerfeld / München

Re: site_logo link to Portal

Post by Marc »

Do you have an SEO MOD installed?

Topic author
death from above
Active Member
Active Member
Posts: 8
Joined: 2. August 2009 01:05
Location: New Zealand

Re: site_logo link to Portal

Post by death from above »

Nope...
User avatar

NMI
Active Member
Active Member
Posts: 6
Joined: 3. August 2009 18:44
phpBB.com User: NMI

Re: site_logo link to Portal

Post by NMI »

death from above wrote:Yup

Code: Select all

<Files "config.php">
Order Allow,Deny
Deny from All
</Files>

DirectoryIndex portal.php index.php index.html index.htm
<Files "common.php">
Order Allow,Deny
Deny from All
</Files>
I had another portal mod but I've done everything i can to remove it, maybe that has something to do with it...
Try this:

Code: Select all

<Files 403.shtml>
order allow,deny
allow from all
</Files>
DirectoryIndex portal.php index.php index.html index.htm
I am not sure if you need the <Files 403.shtml> part, but that is in my .htaccess file
The price of freedom is eternal vigilance. - Thomas Jefferson
The Megaverse - RPG Gaming Forum

Topic author
death from above
Active Member
Active Member
Posts: 8
Joined: 2. August 2009 01:05
Location: New Zealand

Re: site_logo link to Portal

Post by death from above »

No dice :(

Topic author
death from above
Active Member
Active Member
Posts: 8
Joined: 2. August 2009 01:05
Location: New Zealand

Re: site_logo link to Portal

Post by death from above »

So has anyone got any other ideas? This really sucks!

I re-upped the header and made all the necessary changes again, still no luck...
User avatar

Marc
Dev
Dev
Posts: 2488
Joined: 17. July 2008 21:08
phpBB.de User: marc1706
phpBB.com User: Marc
Location: Clausthal-Zellerfeld / München

Re: site_logo link to Portal

Post by Marc »

I would contact your hoster. They should know how you can get that to work.
User avatar

Kevin
Site Admin
Site Admin
Posts: 2893
Joined: 7. January 2006 21:11
phpBB.de User: Saint
phpBB.com User: Saint_hh
Location: Hamburg

Re: site_logo link to Portal

Post by Kevin »

I guess that you haven't done the changes to the includes/functions.php properly or not uploaded the file afterwards (so the link {U_PORTAL} isn't build up correctly). Check it:
portal_docs/install.xml#includes/functions.php
~~~ They say the definition of madness is doing the same thing and expecting a different result ~~~

Kein Support per PN / No support via PM!

Fliz
Active Member
Active Member
Posts: 3
Joined: 22. March 2009 00:38

Re: site_logo link to Portal

Post by Fliz »

Same for me. When clicking on site logo it links to forum not portal.

But I did change in overall_header.php
In one place there change U_INDEX to U_PORTAL and L_INDEX to L_PORTAL - somewere in the middle of the code.
And now it works

Return to “board3 Portal 1.0.x - English Support”